ΣΤΡΩΜΑ
Στρώμα ROYAL 4G.

Στρώμα ROYAL 4G.

Ένα άνετο στρώμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος και παρέχει ενισχυμένη αντοχή και περιμετρική στήριξη για λειτουργικότητα κι εργονομία. Τιμή για το μονό 215€, για το διπλό 355€. Ρωτήστε μας για εκπτώσεις και άτοκες δόσεις. 

Στρώμα Bliss, με ανεξάρτητα ελατήρια.

Στρώμα Bliss, με ανεξάρτητα ελατήρια.

Ανατομικό στρώμα με ελατήρια τύπου Pocket Spring για ανεξάρτητη στήριξη. Διατίθεται σε soft, medium και firm έκδοση. Προτεινόμενη τιμή για το μονό 331€ και για το διπλό 590€. Άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.


Χειροποίητο στρώμα bodyfix

Χειροποίητο στρώμα bodyfix

Το καλύτερο χειροποίητο Ελληνικό στρώμα. Το μοναδικό στρώμα που τα υλικά στερεώνονται στο χέρι, χωρίς κόλλες. Ανεξάρτητα ελατήρια, χειροποίητα ταξινομημένα σε θήκες από βαμβακερό ύφασμα.

Στρώμα Onar, με ανεξάρτητα ελατήρια.

Στρώμα Onar, με ανεξάρτητα ελατήρια.

Στo beds.gr, ένα από τα καλύτερα στρώματα ανεξάρτητων ελατηρίων, κατασκευασμένο από την CANDIA STROM. Τιμή καταλόγου για το διπλό ONAR, 748€. Εκπτώσεις έως και 25%. Άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

Στρώμα TEMPUR cloud 19

Στρώμα TEMPUR cloud 19

Tο υλικό TEMPUR ανακατανέμει το βάρος του σώματος, και μειώνει τα σημεία πίεσης τα οποία εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν στριφογυρίσματα. Τιμή καταλόγου για το διπλό cloud19 1631€ και για το μονό 1028€. Ρωτήστε μας για καλύτερες τιμές και άτοκες δόσεις. 

Εμφάνιση προϊόντων ανα σελίδα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΑΘΗΝΑ: 210.32.42.856
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 210.93.33.361
google Bρείτε μας εύκολα
footerlogo
Σχεδίαση & υλοποίηση Site:ClickMedia

Πνευματικά Δικαιώματα Α. Μακρογκίκας © 2011. Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων